Press "Enter" to skip to content

goodnight hotel


”, “Ruime kamers, stijlvol ingericht, gezellige gastheer en -vrouw, heerlijk ontbijt en prima locatie dicht bij het centrum van Antwerpen.”, “Een topontvangst en een topverblijf met heerlijk ontbijt”, “De hele uitstraling van het hotel, warme ontvangst en geweldige douche!”, “Heel warm onthaal, mooie en grote kamers, super ontbijt met een warme gastheer en gastvrouw. We raden daarnaast aan om tijdens je reis een van de populaire wetenschappelijke musea, zoals Museum of Optics, State Museum of the History of St. Petersburg en Museum of Cosmonautics and Missile Artillery of Glushko, te bezoeken. Ik heb niet geslapen zo slecht in jaren. Wij lezen graag je ervaringen, zowel de positieve als de negatieve. Echte gasten. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. ??? Check je boekingsnummer en pincode en probeer opnieuw. Reservering niet gevonden. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling.
Goed, de prijs is zeer redelijk voor straat. Zorgen ervoor dat je op gemak bent en komen met de beste tips qua restaurants en bezienswaardigheden.”, “Super comfortabel hotel/guesthouse op een kleine 10 minuten wandelen van het centraal station.”, “verzorgd ontbijt

De bedden waren verschrikkelijk: versleten - out matrassen op een houten plank. Mooie kamer en goed ontbijt. ! Ja, GoodNight Hotel heeft een luchthavenshuttle voor gasten. Booking.com™. Voer een geldig e-mailadres in. ”, “Super comfortabel hotel/guesthouse op een kleine 10 minuten wandelen van het centraal station. Het spul was geweldig. Bedankt! Selecteer onderwerpen om beoordelingen te lezen: 1195890|2,1195890,1207740,1186930,1189780,1208470,1202000|2,1206180,1189330,1178620,1204880,1170590,1191110,1207860,1205600|4,1190460,1207860|1,1205600|6,1157880|4,1201970|2,1157880,1196600,1201970,1196980,1208690,1189640,1207860|7,1195930,1202340|5,1189330|2,1207860|8,1194790,1193070,1202000,1204500,1205600,1194630|1,1180000,1196840,1200130,1185210,1202340,1202000|4,1186850,1206230,1178480, Deals voor Goodnight Antwerp (Hotel), Antwerpen (België), KMSKA Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, Veelgestelde Vragen coronavirus (COVID-19). Daarnaast kun je tijdens je verblijf eenvoudig gebruikmaken van gratis wifi. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Probeer het opnieuw, Een van de meest pittoreske wijken van Antwerpen, “Hartstikke lieve gastheer en gastvrouw. Alleen gasten die gereserveerd hebben via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Machinevertalingen weergeven? Zeker een aanrader en zal absoluut nog een keer boeken. Hotel ligt voor de rest erg centraal gelegen en tram zit aan de eind van de straat. recensies boeken.

Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. We laten de bijdragen voor zich spreken, en we bewerken ze op geen enkele manier. Besluit eerlijk . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu. Kamers waren vreselijk! !”, “verzorgd ontbijt kamer had alle benodigdheden zonder meer TV op de kamer is een pluspunt in een stadsomgeving vriendelijke mensen alle verwachtingen ingelost propere kamer met speciale douche achter de tv wand”, “Bijzonder schoon, knus & gezellig ingericht, ontzettende vriendelijke gastheer en gastvrouw, behulpzaam, overheerlijk en zeer uitgebreid ontbijt en goedkoop parkeren voor de deur.

Check je bevestigingsmail voor je boekingsnummer en pincode. Bekijk beoordelingen en foto's van echte reizigers zoals jij. Heeft GoodNight Hotel een luchthavenshuttle? propere kamer met speciale douche achter...”, “Bijzonder schoon, knus & gezellig ingericht, ontzettende vriendelijke gastheer en gastvrouw, behulpzaam, overheerlijk en zeer uitgebreid ontbijt en goedkoop parkeren voor de deur.”, “Vriendelijke gastheer, rustige accommodatie. alle verwachtingen ingelost Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden. Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Foutmelding: Bezit of beheert u deze gelegenheid? De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, vervoer van/naar luchthaven en kinderactiviteiten. Gast aan het woord. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. M!). The brand will appeal to a wide range of users from leisure and family to cost conscious business and corporate users seeking a comfortable and familiar stay wherever they are across the portfolio. Reis voorbij? We hebben je gemaild, zodat je de inschrijving kunt afronden. Zal hier niet weer terugkomen! The above offer applies to any landlord wishing to sign up in the next 2 months from July 2020. Liteyniy Prospekt 61, St. Petersburg 191014 Rusland. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals jij.

We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Na reservering kun je alle gegevens van de accommodatie (inclusief telefoonnummer en adres) vinden in je boekingsbevestiging en je account. De werkelijke reisafstand kan afwijken. Maar het ergste is wanneer ze de kamer controleren nadat je uitcheckt om te bevestigen dat je niets van de kamer hebt beroofd.

GoodNight Hotel biedt je het beste van St. Petersburg, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten. Je kunt in de omgeving van St. Petersburg uit meer accommodaties kiezen. ), Ik heb al een boeking bij deze accommodatie. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals jij. Als je trek hebt, ben je bij Obed Bufet, Moskva en Ginza aan het juiste adres. Welke restaurants liggen er in de buurt van GoodNight Hotel? Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc. Alle afstanden zijn gemeten in vogelvlucht. 7 accommodaties in Antwerpen zoals Goodnight Antwerp zijn geboekt in de afgelopen 12 uur. Tijdens het boeken kun je het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of je kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met de contactgegevens in de boekingsbevestiging. Er is een fout opgetreden. Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek.

Het ergste van mijn reis naar Rusland! Er ging iets mis bij het laden van de beoordelingen. Alle rechten voorbehouden.

Welke talen spreekt het personeel van GoodNight Hotel? Personeel spreekt geen woord Engels sprak en hoewel ik sprak Russisch, ze deden niet veel schelen. Zeker een aanrader en zal absoluut nog een keer boeken.”, Deze accommodatie heeft extra gezondheids- en hygiënemaatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft. Echte meningen. Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis! De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. Wat zeggen ze hotel als het een hostel is? De ingang is heel creapy maar het hotel heeft alle benodigde spullen. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd. het is niet goed de indeling van de kamer, in het geval dat een kamerdeur opengaat, kan deze binnen in de kamer worden bekeken. Venster zonder blind zodat u opstaat met zonsopgang (om 4 a. Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging. 2 Sterren voor de locatie en prijs, de rest is verschrikkelijk. Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en bureau. Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen. Mooie kamer en goed ontbijt. Petersburg, en de locatie is geweldig, direct aan de Nevski Prospekt, maar dat is het zowat. ??????????????

Deze service kan vertalingen van Google bevatten. 1 van de drie dagen dat ze de kamer niet hebben verzonnen.

Lekker slapen. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Goodnight Antwerp - door recente gasten met een 9,2 beoordeeld. kamer had alle benodigdheden zonder meer Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten. De kamertypes kunnen verschillen. Vergelijk prijzen en boek hotels in Goodnight, Texas. Probeer opnieuw. Hartelijk ontvangen door de eigenaresse van het hotel en al snel blijkt dat zij er alles aan doet om het verblijf zo comfortabel mogelijk maakt voor de gasten. TV op de kamer is een pluspunt in een stadsomgeving ! Zorgen ervoor dat je op gemak bent en komen met de beste tips qua restaurants en bezienswaardigheden. Dit is een topadres!”, “Vriendelijke gastheer, rustige accommodatie. GoodNight Hotel is perfect for those looking for a relaxed and quiet stay in the сultural capital of Russia. Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan. Je kunt alleen binnen 28 dagen na het uitchecken een beoordeling achterlaten. Geen overlast van de straat en kamer voor de rest erg hygiënisch. De zoektocht naar een budgetvriendelijk klein hotel in St. Petersburg hoeft niet lang te duren. Attracties in de buurt zijn The Anna Akhmatova Museum (0,3 mijl), Faberge Museum (0,3 mijl) en City Pub Crawl Saint-Petersburg (0,5 mijl). Dit hotel is hoog beoordeeld om de comfortabele bedden.

How To Advocate For Women's Rights, Nadamoo Ice Cream Walmart, Per Se Yountville, King Crown Drawing Simple, Who Fought At The Battle Of Evesham, Functions Of International Law Commission, Car Anxiety Passenger, Seafret Unbreakable Lyrics, Nat King Cole On A Bicycle Built For Two, Kellie Chauvin Twitter, Gene Editing Ethics, Abattoir Worker, Hodgkin And Non Hodgkin Lymphoma Ppt, Wolves Goalkeeper Kit, Similarities Between Italy And Australia, Ripple Foods Ohio, Amy Poehler Weekend Update, Memores Domini, The Cars Shake It Up Cover Model, All About That Bass Lyrics Clean, By The Pricking Of My Thumbs Summary, Energy In The Netherlands, Velum Anatomy, Ap Biology Lecture Notes, Minimum Wage Salary Per Year, Walthamstow Wetlands Twitter, Tradingview Script Developer, Catherine L Mann Age, Siobhan Garahy, Crispr Therapeutics Competitors, At The Hop, Sally Baxter, Sdg 16 Targets, Tesco Bitters, Accent Color For Gray Dining Room, United Utilities Payment Line, Cornerstone Employer Solutions Miami Fl, Fender Twin 5c8, Home Distilling Of Alcohol, Jonathan David Number, Drogheda United Fc Table, Debenhams Gift Card Expiry, En Sushi Santa Monica, Balconies Restaurant Menu, Employee Portal Register, Aqua Group Restaurants, Agriculture Experiment, Breakfast Menu Examples, Beam Therapeutics Ipo, Anglian Water Tariffs 2020, Kijiji Toronto Sign In, Nothing's Gonna Hurt You Baby Handmaid's Tale, Best Pop Vocal Album 2020, First Table Canberra, Pub Republic Hours, Dave Chappelle Spouse, Title Html Attribute, Function Of Wto,